O MENI
FRIDA

TKO JE FRIDA?

Hej ženo, majko, kraljice! Tako sam sretna što se upoznajemo! Vidim te preko ekrana - i ta trajna šminka ti baš savršeno stoji!

Baš sam sretna što ćemo se imati priliku družiti i što ćeš me bolje upoznati - jer prve dane te ne ispuštam iz vidokruga. Vrijeme je i da ja tebi malo olakšam, dosta si samo ti mislila na svaku sitnicu oko posla, kuće i djece (ako ih imaš). Ovog puta ja se brinem o tebi - nježno i lagano, ali sa stavom - dovoljno da možeš maknuti nogu s gasa za početak, a kasnije i da se ludo zabavimo!

Ali daj da ti prvo kažem s kim ćeš provoditi svoje dane za vrijeme zacjeljivanja nakon procesa tetoviranja trajne šminke. Bok - ja sam Frida - malena, ali jako efektivna krema koja će ti pomoći da tvoja trajna šminka savršeno zacijeli i bude još dugo postojana. Beskompromisno se hvalim tako da mi nije teško priznati da sam premium proizvod, sastavljena od samo prirodnih sastojaka bez dodataka ikakvih kemikalija - što znači da se mogu prilagoditi svakoj koži.

Nastala sam suradnjom stručnjaka iz područja tetoviranja i farmacije - što znači da sam idejno osmišljena u jednom tattoo studiju, dok sam oživjela u rukama farmaceuta koji su pomno smišljali moje sastojke i vagali omjere kako bih bila dovoljno masna, a brzoupijajuća - tvoja nenametljiva suputnica, a opet sa stavom. I nakon tri godine - evo me!

Znam da pomno biraš koga puštaš u svoj život - a ja ti mogu obećati da ću biti tvoja prijateljica koja će glasno navijati da kreiraš život baš po svojoj mjeri - a sada uz trajnu šminku - s više vremena za sebe! Jesi li spremna da to proslavimo? Ako je tvoj odgovor da, ostavi mi svoju adresu i uskoro se vidimo kod tebe!

ŠKICNI PRIRODNU LJEPOTU NA: